348297
Garasjen - Ep. 5
Length: 43:01
348295
Garasjen - Ep. 4
Length: 42:59
344507
Garasjen - Ep. 3
Length: 42:55
501051
Garasjen - Kommer snart!
Length: 00:46
370715
Garasjen - Vi søker deltakere
Length: 00:26

Snart tilbake!

Asgeir Borgemoen er snart tilbake med Garasjen på Viasat 4. I samme stil som tidligere reiser han landet rundt for å besøke bilentusiaster.

Se episoden nå!

Garasjen

I dagens episode får vi se hvordan det går med Henriette Halvorsen når hun kjører GT15 race, og Asgeir får sitte på i båten til Marit Strømøy.Vi møter nok en gang Aleksander Schjerpen, og denne gangen blir det fart og spenning fra Manntorp i Sverige. Asgeir oppfyller også drømmen til komiker Henrik Elvestad, som er å kjøre en Nissan GTR.

Se episoden nå!

Garasjen

I dagens episode får vi et gjensyn med en sprudlende Molly Pettit som skal kjøre løp på Rudskogen. Bilen derimot har småproblemer, og gir henne hodebry.

Se episoden nå!

Garasjen

I denne episoden får vi se hvordan det går når Asgeir og Aleksander Schjerpen kjører Asfaltracing.

Se episoden nå!

Garasjen

Denne episoden skal Asgeir forsøke å kvalifisere seg til asfaltracing for første gang. For å delta må han imidlertid gå til anskaffelse av en kjøredress. Se episoden på Viasat 4 play nå!

Se episoden nå!

Garasjen

I sesongpremieren besøker vi Molly Pettit, en baneracer fra Drammen. Nå har hun begynt å kjøre en ny klasse, nemlig den prestisjetunge NTCC – eller Norwegian Thunder Car Championship. Vi skal også se Molly kjøre et byløp for første gang. Se episoden på Viasat 4 play nå!

Garasjen

Asgeirs tilbakeblikk

Det er godt å være i gang igjen og denne gangen skal dere også få bli med inn i mitt verksted. I kveldens program så møter jeg også en gammel kjenning av meg, nemlig Molly Petit.

Ny sesong

Garasjen

Asgeir Borgemoen er tilbake med en ny runde med Garasjen på Viasat 4. I samme stil som tidligere reiser han landet rundt for å besøke bilentusiaster. Se den nye traileren med Asgeir her.

Ny sesong

Snart tilbake

Asgeir Borgemoen er tilbake med en ny runde med Garasjen på Viasat 4. I samme stil som tidligere reiser han landet rundt for å besøke bilentusiaster.

Casting

Søker deltakere

Har du et prosjekt i garasjen som du vil vise frem i en ny sesong? Send oss en søknad ved å bruke skjemaet på denne siden. Du kan også tipse om andre prosjekter/personer, som bør være med i programmet. Les mer og fyll ut skjemaet her.