348297
Garasjen - Ep. 5
Length: 43:01
348295
Garasjen - Ep. 4
Length: 42:59
344507
Garasjen - Ep. 3
Length: 42:55
370715
Garasjen - Vi søker deltakere
Length: 00:26
345123
Garasjen - Sesongpremiere i kveld kl. 21.30
Length: 00:30

Vi er nå i gang med å lage fjerde sesong av Garasjen, og søker derfor nye deltakere. Send oss din søknad dersom du har et kult garasjeprosjekt du vil vise fram, gjerne noe som er utenom det vanlige.

Garasjen

Garasjen tar nå en pause på ubestemt tid. Vi vil informere om når programmet er tilbake på skjermen i god tid før ny oppstart.

Se episoden nå!

Garasjen

I dagens episode får vi se hvordan det går med Henriette Halvorsen når hun kjører GT15 race, og Asgeir får sitte på i båten til Marit Strømøy.Vi møter nok en gang Aleksander Schjerpen, og denne gangen blir det fart og spenning fra Manntorp i Sverige. Asgeir oppfyller også drømmen til komiker Henrik Elvestad, som er å kjøre en Nissan GTR.

Se episoden nå!

Garasjen

I dagens episode får vi et gjensyn med en sprudlende Molly Pettit som skal kjøre løp på Rudskogen. Bilen derimot har småproblemer, og gir henne hodebry.

Se episoden nå!

Garasjen

I denne episoden får vi se hvordan det går når Asgeir og Aleksander Schjerpen kjører Asfaltracing.

Se episoden nå!

Garasjen

Denne episoden skal Asgeir forsøke å kvalifisere seg til asfaltracing for første gang. For å delta må han imidlertid gå til anskaffelse av en kjøredress. Se episoden på Viasat 4 play nå!

Se episoden nå!

Garasjen

I sesongpremieren besøker vi Molly Pettit, en baneracer fra Drammen. Nå har hun begynt å kjøre en ny klasse, nemlig den prestisjetunge NTCC – eller Norwegian Thunder Car Championship. Vi skal også se Molly kjøre et byløp for første gang. Se episoden på Viasat 4 play nå!

Garasjen

Asgeirs tilbakeblikk

Det er godt å være i gang igjen og denne gangen skal dere også få bli med inn i mitt verksted. I kveldens program så møter jeg også en gammel kjenning av meg, nemlig Molly Petit.

Ny sesong

Garasjen

Asgeir Borgemoen er tilbake med en ny runde med Garasjen på Viasat 4. I samme stil som tidligere reiser han landet rundt for å besøke bilentusiaster. Se den nye traileren med Asgeir her.

Ny sesong

Snart tilbake

Asgeir Borgemoen er tilbake med en ny runde med Garasjen på Viasat 4. I samme stil som tidligere reiser han landet rundt for å besøke bilentusiaster.

Pages